Vejlby Skole

-

Det centrale for bebyggelsen er at skabe funktionelle, lyse og venlige boliger. Både lejligheder, rækkehuse og området er planlagt for at sikre gode boformer og uderum til gavn for fællesskabet.

Boligbebyggelsen er med sine varierede lejlighedstyper og rækkehuse med til og skabe en alsidig beboersammenhæng. Spredningen i beboersammensætningen sikres gennem variation af arkitektur og indretning.

Parkhusene har udtryk af mindre huse, der står skulder ved skulder. Facaderne har forskelligt udtryk, som er med til og bringe bebyggelsen ned i skala. Opdelingen giver desuden et mere åbent og transperant udtryk, med landskabet der flyder ind mellem bebyggelsen. Alle lejligheder har altan mod syd og vest. Bebyggelsen søger overordnet at skabe et samspil mellem boliger og de grønne rekreative områder mellem husene.  

 

fakta

  • Bygherre: Casa / NREP
  • Beliggenhed: Vejlby
  • Samarbejdespartner: Arne Elkjær
  • Størrelse: 20.500 m2

Kontaktperson

Profilbillede av Rasmus Sørensen
Rasmus Sørensen
Arkitekt, Afdelingsleder Aarhus

Relaterede projekter