Hjortespringbadet - anlæg

Svømmehallen fremstår som en markant og skulpturel bygning udformet som to bygninger i én. En 2-etagers tung kerne – servicebygningen – indeholder alle de for en svømmehal basale funktioner, og en stor tilknyttet glasbygning med hovedbassinet åbner sig ud mod omgivelserne. Derimellem er 3 mindre bassiner placeret.

Glasbygningen indeholder det store 50 m bassin, samt småbørns- og aktivitetsbassin med rutchebane.

Terapibassinet er placeret i særskilt afsnit. I glasfacaderne er der store oplukkelige partier, så man om sommeren kan få direkte adgang til de helt nyetablerede udenomsarealer, der er etableret som et selvstændigt projekt i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden.

Udenomsarealerne omfatter p-pladser, kiss and ride ankomst, fitnessplæne, 'Klippen' med vandleg og in situ støbte siddemøbler i hvid beton, airtrack, stiforløb og dæk i træ, klitlandskab, fugleredegynge, trampoliner, sandslotte og beachvolley, styrketræning, park- og skovområde, streetball, slalomstolper, klatring mv.

Norconsult har været totalrådgivere på udenomsarealerne med Thing & Wainø som underrådgivere samt bygherrerådgiver på svømmehallen.

 

Fakta

  • Bygherre: Herlev Kommune
  • Beliggenhed: Herlev
  • Samarbejdspartnere: Thing & Wainø
  • Anlægssum: 100 mio

Aktuelle fag og ydelser

Leverancer

Kontaktperson

Relaterede projekter