Tegnestuen i Aarhus.jpg

  Bygningskonstruktør til arkitektafdelingen i Aarhus

   

  Norconsult Arkitektur er en inde i en rigtig god udvikling. På vores tegnestue i Aarhus er vi i dag godt 25 arkitekter og bygningskonstruktører, og vi søger nye gode kræfter.

  Vi søger en bygningskonstruktør, gerne med mindst 3 års erfaring, der gennem projektering og gerne ledelse af større, spændende projekter, vil være med til at rykke tegnestuen mod nye højder.

  Hos Norconsult Arkitektur bliver du del af en dynamisk og levende hverdag med godt humør, alsidige opgaver og høj faglighed i et godt og stabilt team af dygtige bygningskonstruktører og arkitekter. Du vil komme til at arbejde med fagligt relevante og udfordrende opgaver, og gerne i en styrende rolle. Hos os vil du blive tildelt dine egne opgaver og derfor forventer vi, at du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt.

  Vi arbejder med en bred pallette af projekter fordelt over hele landet – Typisk større projekter og udviklingsopgaver indenfor områderne bolig, butik og mixed-use, ofte i størrelsen 5.000 - 20.000 m² og ofte for faste kunder. Det gode samarbejde er en dyd for os.

  Vi tilbyder en stilling i et kreativt miljø, hvor der er stor frihed og stor indflydelse på din egen og tegnestuens udvikling. Vi er en mindre organisation med fokus på det nære, på fællesskabet og det gode sammenhold.

  Kvalifikationer

  • Du er uddannet bygningskonstruktør og har mindst 3 års tegnestue-erfaring.
  • Du har erfaring med projektering og gerne styring af egne sager.
  • Du er struktureret, har et godt overblik og kan prioritere din tid.
  • Du er god til at kommunikere med alle aktører i udviklingen af et projekt.
  • Du er som person engageret og imødekommende og en god kollega.
  • Du er rutineret Revit-bruger og har gerne interesse for IKT.

  Vi tilbyder

  • En spændende og udfordrende hverdag i et tegnestue-miljø fyldt med god energi.
  • Selvstændigt ansvar for egne projekter samt samarbejde i små teams på større projekter.
  • Et godt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige, engagerede og omsorgsfulde kolleger, hvor hver dag er rundet af godt humør, arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab.
  • En flad struktur med mulighed for indflydelse, og hvor du selv er med til at sætte overliggeren.

  Ansøgning

  Har du lyst til at blive en del af vores hold, så send en ansøgning og CV til  personaledk@norconsult.com. Du kan kontakte afdelingsleder Rasmus Sørensen på tel. 5163 0343, hvis du har spørgsmål og gerne vil høre mere om jobbet.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og gerne pr. 01.10. Samtaler afholdes løbende.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvem er vi?

  Norconsult Arkitektur er del af Norconsult A/S, som er en arkitekt- og ingeniørvirksomhed med omkring 370 engagerede medarbejdere i Danmark i alt, heraf ca. 170 arkitekter. Vores tegnestue i Aarhus fungerer som sin egen lille enhed, hvor der er plads til den enkelte og hvor nærvær og sammenhold er en vigtig del af hverdagen. Vi arbejder i en flad struktur med tæt kontakt til hinanden og til vores bygherrer. Vi er en medarbejder-ejet virksomhed og vi tager altid udgangspunkt i enkeltheden og den enkelte.

  Se www.norconsultarkitektur.dk

  Byggeteknik_small.jpg

  Kollega med ballast inden for byggeteknik søges til kontoret i Herlev

  Er du på udkik efter et job, hvor dine byggetekniske kompetencer udfordres og udvikles, et uformelt arbejdsmiljø og rigtig gode kollegaer, så har du muligheden her.

  Hos Norconsult har vi travlt med mange spændende og forskelligartede opgaver. Derfor, har vi brug for at udvide vores Facilities Management afdeling med endnu 2 kollegaer inden for det byggetekniske område.

  Du vil komme til at indgå i et team af bygningskonstruktører, syns- og skønsmænd og master i bygningsfysik som [JJ1] hjælper vores drifts- og bygherrer med at finde løsninger på problemstillinger i bygninger i drift. Samtidig skal du bistå vores kollegaer i designafdelingerne og i vores de strategiske partnerskaber med byggetekniske granskninger, optimering, tilstandsvurdering med mere.

  Du bliver en del af en totalrådgivervirksomhed hvor tværfaglighed er hverdagen og hvor vi løfter opgaverne, projekterne og byggerierne sammen.

  Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og meget gerne med en håndværksmæssig baggrund. Du kommer i mål med dine opgaver og projekter.
  • Du vil meget gerne rådgive, vidensdele og kommunikere tekniske udfordringer og løsninger.
  • Du ser det som din primære arbejdsopgave at udfører byggeteknisk rådgivning i forbindelse med alle former for opgaver og i alle faser af en bygnings levetid.
  • Du er omstillingsparat, god til at skabe overblik og går proaktivt til varierende opgaver.
  • Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med vores kunder og de opgaver som skal leveres, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift.

  Vi tilbyder

  • En fleksibel arbejdsplads med en lang række muligheder for udfordringer på mange niveauer og med rig mulighed for personlig udvikling.
  • Et spændende og udviklende job og en ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar.
  • Dygtige og engagerede kollegaer med et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes.
  • Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer.
  • 37 timers arbejdsuge med frokost- og frugtordning, en aktiv personaleforening, der er omdrejningspunkt for et stærkt kollegialt fællesskab og meget mere.

  Tiltrædelse og ansøgning:

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende. Ansøgning sendes til: personaledk@norconsult.com  og skriv ”Byggeteknisk rådgiver – Herlev” i emnefeltet.

  Vil du vide mere, så kontakt afdelingsleder Jeanette Johansson, på telefon 2581 0847 / jeanette.johansson@norconsult.com.

  Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 12 måneder efter modtagelsen.

  Om Norconsult:

  Norconsult A/S er Norges største tværfaglige rådgiver med afdelinger i Skandinavien, Sydamerika, Sydafrika og Asien og beskæftiger ca. 4500 medarbejdere. I Danmark er vi ca. 370 medarbejdere – ligelig fordelt mellem arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører med hovedkontor i Herlev og afdelinger i København, Lyngby, Kalundborg, Aarhus, Viborg & Aalborg

  VINGE STATION.jpg

  Bygningskonstruktørpraktikant – Norconsult Arkitektur Aarhus

  Vil du have konstruktørfaget helt ind under huden som projekterende bygningskonstruktør? Og brænder du for at udtænke og skabe gode byggerier? Hvor du har muligheder for at arbejde tæt sammen med vores bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører. Vi søger en konstruktørpraktikant til efteråret - send os en ansøgning, hvis det er dig.

  Hos Norconsult Arkitektur bliver du en del af en travl hverdag med højt humør, alsidige opgaver og spændende udfordringer i et team af bygningskonstruktører og arkitekter. Du vil i samarbejde med dygtige bygningskonstruktører og arkitekter komme til, at arbejde med fagligt relevante og udfordrende opgaver. Vi er en dynamisk tegnestue som udfører projekter i hele Danmark – primært større boligprojekter, butikker og mixed use. Hos os vil du blive tildelt dine egne opgaver og derfor forventer vi, at du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt.

  Som praktikant hos os kommer du til at indgå i vores team af projekterende bygningskonstruktører. Du vil i dit praktikforløb være med i et eller flere projektteams så vi sikrer, at du kommer igennem alle faser af projekteringen. Gennem praktikopholdet vil du være tildelt en mentor, som vil vejlede dig og løbende evaluere dine opgaver. Det giver os mulighed for at planlægge dit praktik-forløb, hvor du kan komme til at arbejde med de områder der har din interesse eller du ønsker at skabe mere kendskab til.

  Du vil udvikle dine kompetencer inden for projektering og udførelse af tegnings- og beskrivelsesmateriale samt udvikle dine evner inden for 3D projektering og modellering. Du vil ligeledes deltage i projekteringsmøder med ingeniører og entreprenører.

  Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og portfolio med tegningsmateriale til mail:
  personaledk@norconsult.com, og skriv "bygningskonstruktørpraktikant, Aarhus" i emnefeltet

  Spørgsmål kan rettes til:
  Afdelingsleder Rasmus Sørensen på tel. +45 5163 0343 eller mail rasmus.sorensen@norconsult.com
  Bygningskonstruktør Mathias Christensen på tel. +45 2784 6643 eller mail mathias.christensen@norconsult.com

  900_450_Jetsmark skole_logo.jpg

  Norconsult søger arkitektpraktikant til vores Aalborg afdeling.

  Er du arkitektstuderende og mangler en praktikplads i efteråret 2021?

  Hos Norconsult tilbyder vi praktikpladser til dygtige og initiativrige arkitektstuderende. Du har mulighed for at indgå i et kreativt miljø med kompetente og inspirerende kolleger, hvor du er med til at løse spændende opgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

  Hos os vil du få erfaring indenfor en bred vifte af projekter i alle byggeriets faser, fra skitseprojekt til udførelse

  Er du kreativ, initiativrig og selvstændig og men også god til samarbejde og har flair for udarbejdelse af grafisk materiale med Adobepakken, Sketchup, Rhino, Autocad eller lignende?

  Så kan vi tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø, hvor tværfaglighed mellem arkitekt og ingeniørfagene vægtes højt.

  Læs mere om os på norconsult.dk / arkitektur.norconsult.dk

  Send din ansøgning samt portfolio på personaledk@norconsult.com mærket 'Arkitektpraktik Aalborg 2021’.

  Vi glæder os til at høre fra dig

  CAD folk_900x300.jpg

  Teknisk designer/ BIM koordinator til VVS / ventilation

  Norconsult har travlt med mange spændende opgaver og søger derfor en erfaren tegner/BIM koordinator i Revit til TRUST som er vores kontor på Nørrebro.

  Vi er etableret i 2 kontorer på Nørrebro, 5 min. fra Søerne med god plads til alle og med mulighed for at påvirke din hverdag. Men først og fremmest får du en enestående chance for at udvikle dine kompetencer inden for dit fag i et tværfagligt miljø, hvor samarbejdet er nøglen til succes.

  Vi søger en medarbejder som ser mulighederne i og har lyst til at arbejde i et miljø hvor ægte tværfaglighed, samarbejde, vidensdeling, udvikling, indsigt, ansvar og tillid er helt afgørende for de gode resultater. TRUST byder på en hverdag hvor det direkte samarbejde mellem bygherren, entreprenøren, arkitekten og landskabsarkitekten i projektet bliver udfoldet.  – det er dine kollegaer.

  Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Udarbejdelse af 3D tegninger i Revit MEP og øvrigt projektmateriel for installationer
  • I samarbejde med projektingeniørerne, selvstændigt at kunne udarbejde færdige installationstegninger
  • At udføre mindre projekteringsopgaver i samarbejde og med assistance fra ingeniører
  • At udføre kollisionskontrol i Naviswork/Solibri
  • At udføre mængdeudtræk
  • Vedligeholdelse og arkivering af sagsdokumentation

  Dine kvalifikationer:

  Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk designer/konstruktør med erfaring (min. 2 års) inden for rådgiverbranchen. Du har et godt kendskab til installationsfaget og erfaring i brugen af Revit MEP.

  Vi foretrækker, at du har praktisk erfaring med udarbejdelse af tegninger inden for de gængse områder og systemer inden for VVS/Ventilationsfaget. Du skal bidrage til en løbende udvikling af afdelingens faglige kompetencer og har kendskab til bips standarder, herunder A 104. Du har medvirket på både store og mindre projekter inden for forskellige kategorier af bygninger.

  Desuden lægger vi vægt på at du:

  • er engageret og motiveret i dit arbejde
  • er fagligt velfunderet, kvalitetsbevidst, grundig og detaljeorienteret
  • er god til at samarbejde på tværs af fagene
  • er udadvendt og fleksibel
  • har lyst til faglig og personlig udvikling gennem udfordrende opgaver
  • kan bruge Office pakken
  • har et godt humør

  Vi tilbyder

  • Et job i en af de førende ingeniørvirksomheder
  • Gode muligheder for personlig udvikling.
  • Et selvstændigt og ansvarsfyldt job blandt gode kollegaer.
  • Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer.
  • Et åbent, uformelt og godt arbejdsmiljø

  Om Norconsult:

  Norconsult A/S er Norges største tværfaglige rådgiver med afdelinger i Skandinavien, Sydamerika, Sydafrika og Asien og beskæftiger ca. 4.600 medarbejdere. I Danmark er der ca. 260 medarbejdere med hovedkontor i Herlev og afdelinger i Lyngby, Aalborg, Kalundborg, Aarhus og Viborg.

  Om TRUST:

  Norconsult er sammen med Enemærke & Petersen, Sweco-Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter, GHB Landskab samt Dominia etableret i et fælles kontor på Nørrebro. TRUST er etableret som et 4-årigt strategiske samarbejde med Københavns Kommune for at udvikle og skabe nye samarbejdsformer.

  Ansøgning:

  Vil du vide mere om stillingen, så kontakt til Thomas Hansen på tlf. 22 99 81 84.

  Ansøgning sendes til  personaledk@norconsult.com

  VVS ingeniør_900x300.jpg

  Norconsult søger en VVS / ventilationsingeniør til TRUST

  Norconsult Danmark har travlt med mange spændende opgaver og søger derfor en VVS / ventilationsingeniør til TRUST som er vores strategiske partnerskabskontor på Nørrebro.

  Vi er etableret i 2 kontorer på Nørrebro, 5 min. fra Søerne med god plads til alle og med mulighed for at påvirke din hverdag positivt. Men først og fremmest får du en enestående chance for at udvikle dine kompetencer inden for dit fag i et tværfagligt miljø, hvor samarbejdet er nøglen til succes.

  Vi søger en medarbejder som ser mulighederne i og har lyst til at arbejde i et miljø hvor ægte tværfaglighed, samarbejde, vidensdeling, udvikling, indsigt, ansvar og tillid er helt afgørende for de gode resultater. TRUST byder på en hverdag hvor det direkte samarbejde mellem bygherren, entreprenøren, arkitekten og landskabsarkitekten i projektet bliver udfoldet.  – det er dine kollegaer.

  Skal du med på holdet?

  Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Fagansvarlig på projekter
  • Projektering af vvs-installationer, ventilation, ledninger i jord samt planlægning og styring af vvs-ventilations projekter.
  • Beregningsopgaver indenfor indeklima og energiforbrug i byggeri.
  • Modellering i Revit.

  Dine kvalifikationer:

  Vi forestiller os, at du er uddannet VVS / ventilationsingeniør eller vvs-tekniker med minimum 5 års erhvervserfaring fra rådgiver-branchen. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du er ambitiøs, energisk og har en positiv tilgang til udfordringer
  • Du er en udpræget teamplayer og trives i et tværfagligt miljø
  • Du er systematisk og pligtopfyldende og du bygger gode relationer
  • Du er fokuseret på at skabe resultater
  • Du er vant til at håndtere tid og deadlines
  • Du er udadvendt – let ved at omgås kollegaer og samarbejdspartnere

  Vi tilbyder:

  • Et job i en af de førende ingeniørvirksomheder
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Et selvstændigt og ansvarsfyldt job blandt gode kollegaer
  • Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer
  • Et åbent, uformelt og godt arbejdsmiljø

  Tiltrædelse:

  Hurtigst muligt.

  Om Norconsult:

  Norconsult A/S er Norges største tværfaglige rådgiver med afdelinger i Skandinavien, Sydamerika, Sydafrika og Asien og beskæftiger ca. 3500 medarbejdere. I Danmark er der ca. 260 medarbejdere med hovedkontor i Herlev og afdelinger i Kalundborg, Aarhus, Aalborg, Lyngby og Viborg.

  Om TRUST

  Norconsult er sammen med Enemærke & Petersen, KANT Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter, GHB Landskab samt Dominia etableret i et fælles kontor på Nørrebro. TRUST er etableret som et 4-årigt strategiske samarbejde med Københavns Kommune for at udvikle og skabe nye samarbejdsformer.

  Ansøgning:

  Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Thomas Hansen på tlf. 22 99 81 84.

  Ansøgning sendes til personaledk@norconsult.com. 

  teknisk designer_900x300.jpg

  Norconsult søger en teknisk designer/ BIM-koordinator til Norconsult (TRUST kontor)

  Vi har glædeligvis travlt med at skabe tidssvarende læringsmiljøer til de københavnske skolebørn og søger derfor en erfaren tegner/BIM-koordinator i Revit til TRUST – Danmarks 1. Strategiske Partnerskab, der holder til i projektkontor på Nørrebro, 5 minutter fra Søerne.

  Her får du en hverdag med spændende opgaver og en enestående chance for at udvikle dine kompetencer i et inspirerende miljø, hvor det tætte samarbejde på tværs af fag er nøglen til succes.

  Vi søger en medarbejder, som har lyst og evne til at arbejde i et miljø, hvor tværfaglighed, samarbejde, vidensdeling, udvikling, indsigt, ansvar og tillid er helt afgørende for de gode resultater. TRUST byder på en dynamisk hverdag, hvor det direkte samarbejde mellem bygherren, entreprenøren, arkitekten og landskabsarkitekten i projektet bliver udfoldet fra start til slut - alle bliver dine nye kollegaer.

  Skal du med på holdet?

  Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Udarbejdelse af 3D tegninger i Revit MEP og øvrigt projektmateriale for installationer
  • I samarbejde med projektingeniørerne, selvstændigt at kunne udarbejde færdige installationstegninger
  • At udføre mindre projekteringsopgaver i samarbejde og med assistance fra ingeniører
  • At udføre kollisionskontrol i Naviswork/Solibri
  • At udføre mængdeudtræk
  • Vedligeholdelse og arkivering af sagsdokumentation

  Dine kvalifikationer:

  Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk designer med erfaring (min. 3 års) inden for rådgiverbranchen. Du har et godt kendskab til installationsfaget og erfaring i brugen af Revit MEP.

  Vi foretrækker, at du har praktisk erfaring med udarbejdelse af tegninger inden for de gængse områder og systemer inden for EL faget. Du skal bidrage til en løbende udvikling af afdelingens faglige kompetencer og har kendskab til bips standarder, herunder A 104. Du har medvirket på både store og mindre projekter inden for forskellige kategorier af bygninger.

  Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • er engageret og fleksibel
  • er fagligt velfunderet, kvalitetsbevidst, grundig og detaljeorienteret
  • er god til at samarbejde på tværs af fagene
  • har lyst til faglig og personlig udvikling gennem udfordrende opgaver
  • kan bruge Office-pakken

  Vi tilbyder

  • Et job i en tværfaglig virksomhed i vækst
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Et selvstændigt og ansvarsfyldt job blandt gode kollegaer
  • Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer
  • Et åbent, uformelt arbejdsmiljø

  Om Norconsult:

  Norconsult er en rådgivende virksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning bestående af bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter.

  Vi arbejder i hele landet med opgaver inden for alle typer byggeri, både nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentrepriser. I TRUST-samarbejdet er vi repræsenteret med stærke kompetencer inden for konstruktion, el og vvs samt miljøsanering og brandrådgivning.  

  Norconsult er en 100% medarbejder-ejet virksomhed. Læs mere her: www.norconsult.dk 

  Om TRUST

  Norconsult er sammen med Enemærke & Petersen, KANT Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter, GHB Landskab samt Dominia etableret i et fælles kontor på Nørrebro. TRUST er etableret som et strategisk samarbejde med Københavns Kommune for at udvikle og skabe bedre, mindre konfliktfyldte samarbejdsformer i byggeriet. Aftalen er baseret på en musketer-ed: ”Vi spiller hinanden gode”.

  Ansøgning:

  Vil du vide mere, så kontakt Teamleder Thomas Hansen 22998184 eller afdelingschef Dennis Ingeman på tlf. 2154 8840.

  Ansøgning m. CV sendes til: personaledk@norconsult.com. Anfør ”BIM-koordinator EL til TRUST” i emnefeltet.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende.

  Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 6 måneder efter modtagelsen.

   

   

  EL_900x300.jpg

  Norconsult søger en erfaren el-ingeniør til TRUST

  Vi har glædeligvis travlt med at skabe tidssvarende læringsmiljøer til de københavnske skolebørn og søger derfor en ny kollega til TRUST – Danmarks 1. Strategiske Partnerskab, der holder til i projektkontor på Nørrebro, 5 minutter fra Søerne.

  Her får du en hverdag med spændende opgaver og en enestående chance for at udvikle dine kompetencer i et inspirerende miljø, hvor det tætte samarbejde på tværs af fag er nøglen til succes.

  Vi søger en medarbejder, som har lyst og evne til at arbejde i et miljø, hvor tværfaglighed, samarbejde, vidensdeling, udvikling, indsigt, ansvar og tillid er helt afgørende for de gode resultater. TRUST byder på en dynamisk hverdag, hvor det direkte samarbejde mellem bygherren, entreprenøren, arkitekten og landskabsarkitekten i projektet bliver udfoldet fra start til slut - alle bliver dine nye kollegaer.

  Skal du med på holdet?

  Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Projektering af el-installationer samt planlægning og styring af projekter

  Dine kvalifikationer:

  Vi forestiller os, at du er uddannet el-ingeniør eller el-installatør med minimum 5 års erhvervserfaring fra rådgiver-branchen. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du er løsningsorienteret og har en positiv tilgang til udfordringer
  • Du er en udpræget teamplayer og trives i et tværfagligt miljø
  • Du er systematisk og pligtopfyldende
  • Du er vant til at håndtere tidsplanlægning og deadlines
  • Du er engageret og har let ved at omgås kollegaer og samarbejdspartnere

  Vi tilbyder:

  • Et job i en ingeniørvirksomhed i vækst og en dagligdag på tværfagligt projektkontor
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Et selvstændigt og ansvarsfyldt job blandt gode kollegaer
  • Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer
  • Et åbent, uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet
    

  Om Norconsult:

  Norconsult er en rådgivende virksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning bestående af bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter.

  Vi arbejder i hele landet med opgaver inden for alle typer byggeri, både nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentrepriser. I TRUST-samarbejdet er vi repræsenteret med stærke kompetencer inden for konstruktion, el og vvs samt miljøsanering og brandrådgivning.  

  Norconsult er en 100% medarbejder-ejet virksomhed. Læs mere her: www.norconsult.dk 


  Om TRUST

  Norconsult er sammen med Enemærke & Petersen, KANT Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter, GHB Landskab samt Dominia etableret i et fælles kontor på Nørrebro. TRUST er etableret som et 4-årigt strategisk samarbejde med Københavns Kommune for at udvikle og skabe bedre, mindre konfliktfyldte  samarbejdsformer i byggeriet. Aftalen er baseret på en musketer-ed: ”Vi spiller hinanden gode”.

  Ansøgning:

  Vil du vide mere, så kontakt teamleder Thomas Hansen 22998184 eller afdelingschef for EL  Dennis Ingeman på tlf. 2154 8840.

  Ansøgning m. CV sendes til: personaledk@norconsult.com. Anfør ”El-ingeniør til TRUST” i emnefeltet.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt men vi venter gerne på den rigtige. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende.

  Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 6 måneder efter modtagelsen.

   

  EL_900x300.jpg

  El ingeniør / El installatør til spændende opgaver i Herlev

  EL afdelingen er et innovativt team der projekterer el-installationer i kontor- og boligbyggeri, skoler, plejehjem, hospitaler, sportsanlæg m.v., såvel nybyggeri som renovering af eksisterende byggerier. Vi følger projekterne fra start til slut med projektopfølgning og tilsyn på byggepladserne, samtidig med at vi har en stor berøringsflade hos vores kunder og bygherrer.

  I el-afdelingen i Herlev og på vores projektkontorer er vi p.t. 15 medarbejdere, der har hænderne fulde og vi søger derfor en el-ingeniør/fagleder, som har lyst til at være en del af et spændende og fagligt dygtigt team.

  Vi tilbyder

  • et spændende og selvstændigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling,
  • et uhøjtideligt og rart miljø i lyse, dejlige lokaler,
  • 37 timers arbejdsuge med flexordning og 6 ugers ferie,
  • god løn, der matcher dine kvalifikationer,
  • pensions- og kørselsordning
  • aktiv personaleforening med bl.a. skitur og cykelklub
  • en stilling som fagleder eller tværfaglig projektleder alt efter ønske og kvalifikationer.

  Vi forventer, at

  • du er uddannet elektriker med overbygning som el-ingeniør/el-installatør,
  • du er bredt teknisk velfunderet,
  • kendskab til CTS anlæg og/el. ABA er et stort plus men ikke et must
  • du har min. 5-10 års erfaring med projektering af el-installationer
  • du er ansvarlig og har gode samarbejdsevner,
  • du er engageret og interesseret i faglig udvikling.

  Om Norconsult

  Norconsult A/S er Norges største tværfaglige rådgiver med afdelinger i Skandinavien, Sydamerika, Sydafrika og Asien og beskæftiger ca. 4500 medarbejdere. I Danmark er vi ca. 250 medarbejdere med hovedkontor i Herlev og afdelinger i Lyngby, Kalundborg, Aarhus, Viborg & Aalborg.

  Ansøgning: Send din ansøgning på dansk med CV til PersonaleDK@norconsult.com mrk. EL Herlev

  Hvis du ønskes yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Dennis Ingeman på tlf. 2154 8840.

  Tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler foretages løbende men vi venter gerne på den helt rigtig kandidat.

  Job_900x300.jpg

  BRANDRÅDGIVER SØGES TIL KONTORET I VIBORG

  Norconsult har travlt inden for rådgivning og projektering og søger derfor en erfaren og ambitiøs brandrådgiver til vores afdeling i Viborg.

  Hos Norconsult har vi travlt med mange spændende og forskelligartede opgaver og derfor har vi brug for at udvide vores team med en brandrådgiver.

  Du vil komme til at indgå i et team med dygtige og imødekomne kollegaer, der samarbejder tværfagligt om at løse opgaver inden for byggeri.

  Du vil blive en del af en virksomhed, der værdsætter forskellighed og evnen til at tænke og agere tværfagligt. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at koordinere projekter fra start til slut i samarbejde med din afdelingsleder, dine kollegaer og vores samarbejdspartnere.

  Dine kvalifikationer:

  Du er faglig kompetent og kan arbejde selvstændigt både alene med egne projekter og i større grupper på store projekter. Du trives med de tætte, daglige kontakter til kunder, samarbejdspartnere og myndigheder.

  Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du er en dygtig rådgiver gerne med erfaring med direkte kontakt til kunder og myndigheder
  • Du har gerne en håndværksmæssig baggrund kombineret med en uddannelse som f.eks. bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør
  • Godt kendskab til gældende lovgivning, bekendtgørelser og udbudsregler
  • Du er gerne certificeret brandrådgiver, men det er ikke et krav
  • Du har gerne kendskab til CFD og flugtvejssimulering, men det er ikke et krav
  • Du er ambitiøs, energisk og har en positiv tilgang til udfordringer
  • Du er en udpræget teamplayer og trives i et tværfagligt miljø
  • Du er systematisk og pligtopfyldende og bygger gode relationer
  • Du er fokuseret på at skabe resultater
  • Du er vant til at håndtere tid og deadlines
  • Du er udadvendt – let ved at omgås kollegaer og samarbejdspartnere

  Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Deltagelse i projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver indenfor brandsikkerhed
  • Uføre brandscreening på projekteringsopgaver såvel som konkurrenceprojekter
  • Udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser og rapporter til brug for certificering af projekterne
  • Deltage i møder med brugere, kunder, samarbejdspartnere, myndigheder mv.
  • Udvikle området sammen med dine øvrige kolleger

  Vi tilbyder

  • En fleksibel arbejdsplads med en lang række muligheder for personlig udvikling
  • Et spændende og udviklende job og en ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar
  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer
  • Et åbent, uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes
  • Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer

  Om Norconsult
  Norconsult er Norges største tværfaglige rådgiver med afdelinger i Skandinavien, Sydamerika, Sydafrika og Asien. I Danmark arbejder vi i hele landet med opgaver indenfor alle typer byggeri, både nybyggeri og renovering i fag-, hoved og totalentrepriser. Der er en bred medarbejdersammensætning af bl.a. ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører.

  I afdelingen i Viborg sidder vi pt. 21 medarbejdere, der primært beskæftiger sig med rådgivning inden for konstruktioner, ventilation, vvs- og elinstallationer, køling samt energi og indeklima. 

  Ansøgning

  Vil du vide mere om stillingen, så kontakt afdelingsleder Martha Rams Quistgaard på tlf. 2540 7049. Ansøgning sendes til personaledk@norconsult.com med ”Brandrådgiver - Viborg” i emnefeltet.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende.

  Teamleder.jpg

  Projektleder med Teamleder-potentiale til store almene projekter, Norconsult Aalborg

  Har du projektleder-erfaring med store almene boligprojekter? Ønsker du at medvirke til at skabe fremtidens helhedsplaner for almene boliger, så de både indfrier beboernes ønsker til moderne boliger og udemiljø og boligselskabernes krav til økonomi og bæredygtige løsninger? Så har vi stillingen til dig.

  Vi er en afdeling af Norconsult A/S med 240 medarbejdere i Danmark, der leverer totalrådgivning til professionelle bygherrer. Det omfatter projektudvikling, planlægning, projektering og ledelse af byggeriet. Vi tager samlet ansvar, og lægger vægt på, at kunden oplever en engageret, løsningsorienteret og faglig kompetent ydelse, der tager hånd om alle aspekter i byggesagen fra start til slut.

  I jobbet vil du komme til at arbejde tæt sammen med teamet i Aalborg og vores øvrige teams af dygtige og engagerede medarbejdere i hele landet. Du er holdspiller, men mest af alt skal du være i stand til selvstændigt at sikre kvalitet og fremdrift i forbindelse med projektering af byggeprojekter i den almene sektor.

  Dine kvalifikationer:

  • Velfunderet byggeteknisk indsigt, og gerne erfaring med projektering i rådgivervirksomhed
  • Erfaring med store boligprojekter i den almene sektor fra første indledende drøftelser med Bygherre/Beboere/Myndigheder, såvel nybyggeri som renovering med LBF-støtte
  • Udviklingsorienteret med lyst til at møde alle involverede i projekterne
  • Stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation, der kan føre interessenterne sammen
  • Samarbejdsorienteret, analytisk, struktureret og målrettet i din arbejdsform
  • Ambitiøs – med lyst og evne til at tage ansvar og yde en indsats

  Vi tilbyder:

  • Selvstændigt ansvar og varierende arbejdsopgaver i en succesfuld virksomhed
  • Et stærkt tværfagligt miljø med vidensdeling og et omfattende bagkatalog på allerede gennemførte projekter
  • Et levende miljø med fagligt og socialt engagement, stor medindflydelse og mulighed for personlig udvikling i en landsdækkende virksomhed
  • Gode ansættelsesvilkår i en ambitiøs virksomhed med en flad organisationsstruktur

  Læs mere om os på norconsult.dk / arkitektur.norconsult.dk

  Ansøgning:

  Har du spørgsmål kan du kontakte afdelingsleder Jens Kærsgaard på tlf. 4041 3098.

  Hvis jobbet taler til dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler, og stillingen ønskes besat snarest. Vi lover naturligvis fuld diskretion, og ansøgningen sendes til afdelingsleder Jens Kærsgaard på mail: personaledk@norconsult.com. Skriv "Projektleder/almen - Aalborg" i emnefeltet.

  Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 6 måneder efter modtagelsen.

  HVAX_900x300.jpg

  Erfaren VVS-ingeniør søges til kontoret i Herlev

  Er du en erfaren VVS-ingeniør, der brænder for byggeprocesser og gedigen kvalitet inden for projektledelse, projektering og tilsyn? Og er du på udkig efter en arbejdsplads med et stærkt tværfagligt fællesskab, et uformelt miljø og rig mulighed for faglig og personlig udvikling? Så har du muligheden her!

  Hos Norconsult har vi travlt med mange spændende og forskelligartede opgaver. Derfor har vi brug for at udvide vores fagligt ambitiøse installations-team med 2 ekstra VVS-ingeniører, der sikkert og selvstændigt kan løse opgaver inden for ventilation, vvs, køling, indeklima og energi.

  Du vil blive en del af en virksomhed, der værdsætter forskellighed og evnen til at tænke og agere tværfagligt. Og du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for at koordinere projekter fra start til slut i samarbejde med din afdelingsleder, dine øvrige kollegaer og vores mange interessante samarbejdspartnere.

  Dine kvalifikationer

  Du er uddannet VVS-ingeniør og har mindst 8 års erfaring fra rådgiverbranchen. Du projekterer rutineret bygningsinstallationer og bæredygtige løsninger og har muligvis erfaring med fagledelse. Du kommer i mål med dine projekter og kan rådgive vores kunder om både detaljen og de store linjer.

  Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Projektering af vvs-installationer, ventilation og køl indenfor kontor- og boligbyggeri, skoler, hoteller, kultur- og idrætsbyggeri mv
  • Beregningsopgaver ifm. indeklima og energiforbrug
  • Planlægning og styring af projekter

  Vi har brug for en medarbejder, der er god til at skabe overblik og gå proaktivt til varierende opgaver, både ifm. installationsudskiftninger, renovering og nybyggeri. Vi forventer, at du kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt, og dermed holde struktureret styr på opfølgninger og fremdrift.

  Du skal typisk være bindeled mellem bygherre og entreprenør gennem alle projektets faser og sikre, at de indgåede aftaler overholdes.

  Vi forventer, at du kan lide at kommunikere med alle slags mennesker. Samtidig er du velskrivende og kan håndtere korrespondance og information, uanset om det er mail, udbudsmateriale eller anden dokumentation.

  Vi tilbyder

  En fleksibel arbejdsplads med en lang række muligheder for udfordringer på mange niveauer og med rig mulighed for personlig udvikling.

  Et spændende og udviklende job og en ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar.

  Dygtige og engagerede kollegaer med et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til fælles succes.

  Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer.

  37 timers arbejdsuge med frokost- og frugtordning, en aktiv personaleforening, der er omdrejningspunkt for et stærkt kollegialt fællesskab og meget mere.

  Om virksomheden

  Norconsult er en rådgivende virksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning af bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter.

  Vi arbejder i hele landet med opgaver inden for alle typer byggeri, både nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentrepriser. I vores installationsafdeling i Herlev er vi 24 medarbejdere, der primært beskæftiger os med rådgivning inden for ventilation, vvs, køling, indeklima og energi.

  Norconsult er en 100% medarbejderejet virksomhed. Læs mere her: www.norconsult.dk 

  Ansøgning

  Vil du vide mere, så kontakt afdelingsleder Lasse Hundborg på tlf. 2032 1137. Ansøgning m. CV sendes til : personaledk@norconsult.com og skriv VVS ingeniør i emnefeltet

  Lyder ovenstående interessant, hører vi meget gerne fra dig.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt og samtaler afholdes løbende.

  Fremsendte ansøgninger og CV’er opbevares i vores database med begrænset adgang i op til 12 måneder efter modtagelsen.

   

   

  Du er altid velkommen til at søge uopfordret hvis du gerne vil være en del at vores hold.

  En motiveret ansøgning med CV sendes til personaledk@norconsult.com