Såvel nyuddannede som de mere erfarne medarbejdere er i det daglige beskæftiget med mange forskellige ingeniørdiscipliner og projekteringsgenrer. Vi arbejder med store og prestigefyldte projekter og de små som kan udgøre hele forskellen. Den brede berøringsflade til forskelligartede opgavetyper resulterer i en afvekslende arbejdsuge med mange spændende udfordringer både på tegnestuen og ude i marken.

Arbejdet foregår i et moderne kontormiljø i vores eget domicil i Herlev eller på et at vores kontorer i Kalundborg, Viborg eller Aarhus. Der er en god og positiv ånd i firmaet, og vi har et team, hvor faglig stolthed og godt humør sætter sit præg på hverdagen i et professionelt, men afslappet arbejdsmiljø.

Hos Norconsult kan vi tilbyde gode karriere- og udviklingsmuligheder
• Konkurrencedygtig løn
• Ejerskab til dit arbejde
• Gode pensions- og forsikringsordninger
• Fleksible arbejdstider
• Aktiv uddannelsesplanlægning
• Sociale aktiviteter som idrætsaktiviteter, hytter, studieture og faglige og kollegiale sammenkomster og arrangementer

Sammenholdet er godt og bliver jævnligt plejet af sociale arrangementer, som arrangeres af en aktiv personaleforening. Arrangementerne har meget varieret karakter men bidrager alle til at skabe en god og positiv stemning i en travl hverdag.

Du kan læse mere om personaleforeningen her

  I forbindelse med opstart af en ny opgave bliver der sammensat et team på tværs af afdelingerne med de kompetencer, der skal til for at løse den specifikke opgave bedst muligt. På den måde indgår vores medarbejdere i flere tværfaglige teams på samme tid og skal selv disponere over deres tid.

  Det stiller store krav til samarbejde, både internt i den enkelte afdeling, mellem ingeniører og tekniske assistenter og ikke mindst i de enkelte teams. Hos Norconsult vil du opleve kollegaer, der stiller store krav til dig, men samtidig er klar med sparring og en hjælpende hånd, når der er brug for det.

  Derfor stiller vi store krav til høj faglighed og personligt ansvar når vi skal finde nye medarbejdere.

  Vi anerkender vigtigheden af, at du som studerende stifter bekendtskab med den praktiske del af dit fagområde, så du er klædt bedst muligt på til arbejdslivet efter studiet.

  Vi har gode og positive erfaringer med studerende fra såvel ingeniør,- installatør- og bygningskonstruktøruddannelserne som har været i praktik hos os, og vi hører gerne fra dig til en snak om dine muligheder for en periode i firmaet.

  Vi samarbejder også gerne med dig om specialeskrivning. Det vigtige for os er, at begge parter får udbytte af samarbejdet, så vi forventer, at du tager udgangspunkt i en aktuel problemstilling hos os – selvfølgelig uden at gå på kompromis med fakultetets krav.

  Erfaringen viser, at den studerende og virksomheden får større udbytte af samarbejdet, når projektet tager afsæt i en problemstilling, som virksomheden ikke selv har ressourcer til at fordybe sig i. Specialeresultatet bliver dermed eftertragtet og gør en forskel for os.