Integreret rådgivning

Har du brug for integreret rådgivning? Et byggeprojekt består af utallige af opgaver indenfor forskellige faggrene. Hertil kan der ofte være mange personer, som sidder med ansvaret for forskellige opgaver

Hos Norconsult har vi erfaring med, at vores kunder sætter stor pris på, at vi kan tilbyde dem integreret rådgivning. 

Her står vi for alle aftaler, og vi har både arkitekter og ingeniører ansat, hvorfor alt er samlet ét sted. Dette styrker vores arbejde med professionel rådgivning, og gør det meget mere overskueligt for vores kunder.

Stor erfaring med integreret rådgivning

Vi har gennem mange år praktiseret integreret rådgivning, og har stor erfaring på området. Vi kan tilbyde dig proces, arkitektur, teknik, energi og bæredygtighed, økonomistyring mv. på et højt fagligt niveau. Vores arkitekter og ingeniører arbejder til dagligt sammen side om side i et inspirerende miljø, og derfor har vi både gode løsninger og klare ansvarsforhold under alle byggeprojekter.

​Vores erfaring samt tidligere projekter viser os ligeledes, at integreret rådgivning bidrager positivt til både projektforløbet og økonomien for projektet, og i sidste ende er den integrerede rådgivning derfor med til at sikre et bedre resultat.

Vi har samlet arkitekter og ingeniører i et stærkt fagligt team og vi arbejder for boligselskaber, undervisningsinstitutioner, regioner, kommuner og private investorer.

Vores løsninger er altid bygget på samarbejde, tillid og dialog. Det bringer vores kunder i centrum, og giver dem sikkerhed for, at de får det bedste udbytte af deres investering.

Kontaktpersoner

Profilbillede av Jacob Ilsøe
Jacob Ilsøe
Direktør, Byggeri og Anlæg
Profilbillede av Brian Mumgård
Brian Mumgård
Teamleder, Aalborg
Profilbillede av Martha Quistgaard
Martha Quistgaard
Afdelingsleder, Viborg
Profilbillede av Rasmus Sørensen
Rasmus Sørensen
Afdelingsleder, Aarhus
Profilbillede av Jess Sørensen
Jess Sørensen
Afdelingsleder, Lyngby
Profilbillede av Morten Rønne
Morten Rønne
Tegnestuechef, Lyngby