Personaleforeningen

Hos Norconsult er det vigtigt at vores medarbejdere og kolleger trives med hinanden både fagligt og socialt. Vi har en meget aktiv personaleforening som laver arragementer af meget forskellilg karakter og ofte med input fra kollegaer.

Vi har vores populære fredagsbar som oftest krydres med drabelige dyster i alt fra bordfodbold til klodsmajor og ølsmagning af udvalgte eksotiske sorter. Der arrangeres biografture, tur til 6-dagesløbet og hvad der der iøvrigt kan opstå af spændende muligheder i løbet af året.

Sportsånden i firmaet viser sig således i rent fysiske udfoldelser. Vi har en cykelklub som arrangerer fællestræning på de omliggende bakker og deltager i Sjælsø Rundt i foråret.

Vi er også med i DHL's 5×5 km stafetløbet i Fælledparken i efteråret med efterfølgende bespisning. Vi har en årlig skovtur i sommerhalvåret, som foruden god mad og drikke også indeholder et fagligt element.

Vi har en personaleforening i hver kontor som sørger for de forskellige arrangementer, og du er velkommen til at kontakte dem for at høre mere.

Herlev

JF_a_bw_100.jpg Julie Fraugde, tlf  2540 7037

Kalundborg

  Annette Fabrin Christiansen, tlf 4177 7316

Viborg

  Henrik Krabbe, tlf 2540 7410

Aarhus

  På vej