Erfarent team vinder stor rammeaftale og cementerer position inden for alment byggeri

Pressemeddelelse
08.juli 2022

RUBOW arkitekter og Norconsult er med på teamet, der har vundet en ny attraktiv rammeaftale om totalrådgivningsydelser for Domea, der er en af landets største bygge- og boligadministrationer.

Erfarent team vinder stor rammeaftale og cementerer position inden for alment byggeri
Visualisering fra Norconsult-KHS Arkitekter. Projekt Orienten med Domea

RUBOW arkitekter og Norconsult har i samarbejde med tegnestuerne Ekolab, arki_lab og ReVærk indgået en treårig rammeaftale om totalrådgivningsydelser ved Domeas renoverings- og nybyggeriopgaver i Østdanmark.

Hos RUBOW arkitekter, der er en del af Norconsult-koncernen, er man begejstret for at være blandt vinderne og ser frem til at bistå en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer med deres kommende byggeprojekter samt et spændende samarbejde med de øvrige rådgivere.

”Aftalen giver os mulighed for at anvende og videreudvikle vores årelange erfaring inden for byggeri i den almene sektor. Vi cementerer vores position på markedet, og vi får nu en chancen for at indgå i et spændende samarbejde med nogle dygtige partnere og en stor og ambitiøs boligorganisation – til gavn for både kvalitet, miljø, pengepung og den enkelte beboer, siger Britt Nemmøe, partner og almensektorchef hos RUBOW arkitekter.

Samspillet mellem de fem aktører i rammeaftalen skal sikre et bredt og stærkt fundament for, at Domea kan fokusere på gode bæredygtige løsninger til renoveringer såvel som nybyggeri i de kommende år.

Endvidere er man hos RUBOW arkitekter særligt glade for at DOMEA.dk har valgt at lægge stor vægt på bæredygtigt byggeri og byggeproces samt at stille krav om, at vi i fællesskab bidrager til udvikling af vækstlaget i den danske arkitektstand.

Rammeaftalen er gældende i tre år med en option for en et-årig forlængelse.

Kontaktperson

Profilbillede av Claire Callaghan Olsen
Claire Callaghan Olsen
Markedschef