Organisationsnyt

Nyheder
02.september 2020

I Norconsult har vi organiseret os i en flad struktur i overensstemmelse med én af vores kerneværdier: enkelhed. Det er med til at sikre kvalitet, samarbejde og synergi i vores projekter på tværs af afdelinger og er til glæde for både bygherrer og samarbejdspartnere.

Organisationsnyt

Det stærke samspil mellem fagdisciplinerne er Norconsults største styrke. Vi dyrker en tværfaglig og læringsorienteret samarbejdskultur, der er med til at løfte vores projekter med helhedsorienterede greb. Det resulterer i bæredygtig rådgivning, fordi synergien mellem fagene skaber solide, langtidsholdbare løsninger.

Strategien og den flade organisationsstruktur, der muliggør de agile arbejdsgange, gælder for alle vores afdelinger: konstruktions- el-, vvs-, anlæg, FM- og arkitektafdelingen.

En tværfaglig konstellation, der i de seneste år har vist sig at matche vores kunders ønsker og behov i særdeleshed, er vores samtænkning af VVS-fagene, anlægsfaget og driftsafdelingen. Synergien mellem disse fagområder har medvirket til, at området er vokset organisk med +20 medarbejdere over de sidste to år.

I forlængelse af den positive udvikling har vi pr. 1.september 2020 fornøjelsen af at udnævne Lasse Hundborg fra egne rækker til Afdelingsdirektør. Lasse vil stå i spidsen for den fortsatte tværfaglige udvikling og vækst ifm. vores strategiske partnerskaber, Facilities Management, Anlæg, Bæredygtighed samt VVS & Ventilation.

Kontaktperson

Profilbillede av Jacob Ilsøe
Jacob Ilsøe
Direktør, Byggeri og Anlæg