Norconsult vinder den nye skole i Jetsmark

Nyheder
11.april 2019

Jammerbugt Kommune har udpeget Norconsult-KAAI som vinder af totalrådgiveropgave for udvikling og udførelse af ny 3 sporet skole beliggende mellem Kaas & Pandrup.

Norconsult vinder den nye skole i Jetsmark

I forlængelse af gennemført konkurrence, har Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune udpeget Norconsult-KAAI som vinder af arkitekt- og ingeniørrådgivning i forbindelse design og virkeliggørelse af en helt ny skole med 700 elever og 100 medarbejdere.

Norconsult-KAAI er totalrådgiver på projektet, og suppleres af DK-2 bygherrerådgivning, Nordic arkitekter, Ark-plan og Learningspaces.

Den nye skole skal æstetisk fremstå markant og identitetsskabende for hele lokalområdet omkring Jetsmark. Skolen skal udvikles og bygges med elevernes læring, trivsel og dannelse i fokus, som en attraktiv arbejdsplads og med lokalsamfundet som en aktiv medspiller i skolens hverdag. Derfor vil udviklingen og gennemførelse af projektet foregå i tæt forløb med bygherre, medarbejdere og lokalsamfund, så der fremkommer stort fælleseje for det samlede projekt.

Det gode samarbejdet med Jammerbugt Kommune er ikke nyt for Norconsult-KAAI, der sammen med DK-2 tidligere var bygherrerådgiver og teknisk rådgiver på den nybyggede skole i Aabybro.

"Vi får et rådgiverteam, som har leveret det bedste tilbud på papiret, og som vi erfaringsmæssigt ved leverer god rådgivning. Det er vi i Kommunalbestyrelsen meget tilfredse med, og vi glæder os til igen at arbejde sammen med Norconsult-KAAI og deres underleverandrører" udtaler borgmester Mogens Chr. Gade til Nordjyske Stiftstidende.

Udfaldet af konkurrencen tager vi som udtryk for, at de kompetencer Norconsult-KAAI tilbyder som totalrådgiver, er attraktiv ved udvikling og gennemførelse af byggerier for såvel kommuner som andre bygherrer.

Vi glæder os til et godt og udviklende samarbejde.

Kontaktperson

Profilbillede av Jens Kærsgaard
Jens Kærsgaard
Afdelingsleder