Norconsult er med til at løfte et fælles ansvar

Nyheder
30.marts 2020

Norconsult følger regeringens opfordring om at holde hjulene i gang trods den ekstraordinære situation. Samtidig følger vi myndighedernes retningslinjer for at begrænse smittespredning. Vi tager alle nødvendige skridt for, at vores medarbejdere og kunder kommer godt gennem denne periode.

Norconsult er med til at løfte et fælles ansvar

85% af Norconsults i alt 220 medarbejdere i Danmark arbejder hjemmefra. Vi er vant til at samarbejde og koordinere online og kan takket være dedikerede medarbejdere agere effektivt og produktivt i vores nye rammer.

Det ændrede hverdagsliv sætter en ny dagsorden for graden af den vigtige kollegiale kontakt. Derfor har ledelsen i Norconsult taget initiativ til daglige, uformelle Skype-kaffemøder arrangeret afdelingsvis i mindre grupper. Det fungerer som en social vitaminindsprøjtning ”at mødes ved kaffemaskinen” fra hjemmekontoret og få en sludder om løst og fast.

"Vi er så heldige at operere i en branche, hvor vi i vid udstrækning har mulighed for at fortsætte arbejdet. Derfor ser vi det som vores samfundspligt at bidrage til at holde hjulene igang. Glædeligvis oplever vi  samme ønske om at tage medansvar for Danmark fra både medarbejdere, bygherrer og myndigheder. Tiltag som at suspendere anlægsloftet i kommunerne kræver mod og handlekraft. Vi hos Norconsult står klar til at gribe stafetten, så vi kan komme videre i fællesskab", siger Thomas Bolding Rasmussen, adm. direktør for Norconsult i Danmark.

.

Kontaktperson

Profilbillede av Thomas Bolding Rasmussen
Thomas Bolding Rasmussen
Administrerende direktør Danmark