Norconsult er med på vinderholdet

Nyheder
25.november 2021

Vi er meget glade og stolte over at Københavns Kommune har valgt Trust teamet til den nye strategiske samarbejdsaftale, som løber i de næste 4 år.

Norconsult er med på vinderholdet

Hos Norconsult glæder vi os til at fortsætte og være med til at videreudvikle et samarbejde, der med en lang række vellykkede projekter, har været en stor succes, 

”Vi er beærede over, at TRUST-teamet er blevet tildelt Københavns Kommunes strategiske partnerskab. Byggeri København tog for godt seks år siden et modigt valg og lancerede Danmarks første strategiske partnerskaber. I dag står vi med over 40 færdige TRUST-projekter og en masse viden og læring samlet i et formidabelt team. Vi er stolte over, at Byggeri København betror os at skubbe samarbejdet ind i en ny fase. Det bliver ikke ”business as usual”, det bliver med et skarpt blik på, hvordan vi forbedrer og videreudvikler partnerskabsformen,” siger Henrik Mielke, adm. direktør for Enemærke & Petersen.

TRUST er skabt af Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, Sweco, Dominia, Kragh og Berglund, Norconsult og LYTT Architecture samt en række tilknyttede samarbejdspartnere, der i 2016 vandt Byggeri Københavns første udbudte strategiske partnerskab nogensinde, der tillige var sin det første af sin slags i Danmark.

Du kan læse mere her

Kontaktperson

Profilbillede av Jacob Ilsøe
Jacob Ilsøe
Direktør, Byggeri og Anlæg