Norconsult ansætter ny bæredygtighedschef

Nyheder
12.maj 2022

Vi kan byde velkommen til Norconsult Danmarks nye bæredygtighedschef, Anders Svendborg Andersen

Anders har stor erfaring med rådgivning inden for bæredygtighed og har med en uddannelse hos Green Building Council Denmark (DK-GBC), gode forudsætninger for sit nye virke som @Norconsults nye bæredygtighedschef. Anders kommer fra stillinger hos Lejerbo og WSP Danmark, hvor han bl.a. har stået i spidsen for DGNB-certificering af Danmarks første almene boligafdeling og siden hen Danmarks første DGNB certificerede skole. Anders vil som DGNB Auditor udbrede sin erfaring i vores rådgivning inden for bæredygtighed og ressourceeffektivt byggeri og skal stå i spidsen for at fremme bæredygtigt byggeri, bl.a. med cirkulære forretningsmodeller.

"Jeg glæder mig til at arbejde med bæredygtighed under en ledelse, der vil emnet lige så meget som mig selv. En virksomhed der brænder for gode og sunde løsninger for alle parter. I Norconsult kan jeg integrere bæredygtighed som et konkret emne, og derved få mulighed for at vejlede og rådgive en bygherre til bæredygtige løsninger", siger Anders Andersen.

Foruden en bred fortid som rådgiver indenfor bæredygtighed af for forskellige byggerier, har Anders også mange års praktisk erfaring som Bygherrerådgiver, der samlet danner en solid baggrund og forudsætning for at stå i spidsen for Norconsults indsats inden for bæredygtighed.

Mange projekter med fokus på bæredygtighed

I stillingen som Bæredygtighedschef kan Anders Andersen både bringe egne erfaringer og viden i spil, men han får også mulighed at udfolde de nye kollegaers visioner og kompetencer og tage Norconsult med på den rette "grønne" kurs. Mange af Norconsults kunder har allerede et stort fokus på at bringe bæredygtighed ind i byggerierne i form af miljø-, økonomisk- og social kvalitet.

Anders har derfor et spændende forløb foran sig, da han skal til at opbygge en helt ny afdeling for bæredygtighed hos Norconsult i Herlev. Det betyder, at han som start skal samle de eksisterende kompetencer vedr. bæredygtighed hos medarbejderne i virksomhedens forskellige afdelinger og også ansætte nye medarbejdere til teamet. Derfor kommer Anders både til at samarbejde på tværs af afdelingerne i Norconsult Danmark, men også med Norconsult i vores nordiske afdelinger.

Velkommen til Norconsult, Anders.

Kontaktperson

Profilbillede av Lasse Hundborg
Lasse Hundborg
Direktør for Byggeri og Anlæg